Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Med Deseat.me kan du slettte alle brukerdata fra kontoer du knyttet til Google-kontoen din. (Ill.: Skjermdump/deseat.me)

Dette er knappen som sletter deg fra Internett

Fjerner kontoer knyttet til Google-kontoen din.

Det kan være surt å slette seg fra Internett, eller endog å holde oversikt over alle nettsidene du er medlem på – men nå har det blitt litt enklere.

Den nye nettsiden Deseat.me gir deg oversikten, og muligheten til å fjerne kontoene dine med én enkelt pålogging.

Den eneste kontoen du trenger å huske blir dermed Google-kontoen din, som du bruker til å logge deg på tjenesten.

Kan slette enkeltvis
Deretter får du en oversikt over alle nettsidene du har knyttet til kontoen din, og får muligheten til å slette dem en etter en.

Det kan være litt av en opplevelse bare å få oversikt over alle nettsidene du har lagt igjen epost-adressen din på, og med Deseat.me får du altså muligheten til å slette dem – og dermed karre tilbake litt av privatlivet.

Undertegnede fikk selv 38 treff på nettsiden, som kan være skummelt nok i seg selv.

Har du prøvd selv? Hvor mange treff fikk du?

Kilde
Drammens Tidene

Stikkord: internett, sletting