SpillExpo er morsomt for store som små, men vi etterlyser flere nyere titler og flere konkurranser.
SpillExpo er morsomt for store som små, men vi etterlyser flere nyere titler og flere konkurranser.

Annonse


Bli med inn i Norges største spill-messe

SpillExpo på Lillestrøm i Skedsmo er den største og første dedikerte spillmessen i Norge.

Hva var greia på Norges største spillmesse i år?
ITavisens video-reporter Eivind von Døhlen tok turen innom i år.

ITavisen: – Hvem kommer på SpillExpo av bransjen og hvem kan besøke? Koster det noe som besøkende spill- eller cosplay-interessert?

Eivind: – Spillexpo er en messe der alle som har spillinteresse kan besøke hvert år. Både voksne og barn, jenter og gutter. Billetten koster nesten 350 kroner per person. Det er en familievennlig event.

Annonse


Artikkelen fortsetter under video-en fra messen.

ITavisen: – La du merke til trender vi kommer til å se mye mer av i årene som kommer?

Eivind: – Jeg så at VR var på de fleste plassene, så dette er uten tvil noe vi kommer til å se enda mer til neste år. Ingen overraskelse, men det er klart det er mange aspekter som kan bli bedre: grafikk, utstyret (som er for tungt) og prisen – for ikke å snakke om spillene.

ITavisen: – Hvilke trender bør dø i det stille, og hva vil du se mer av?

Eivind: – Trender som burde dø i det stille når det kommer til SpillExpo mener jeg er disse hoverboardene, to-hjulinger og lignender. Det hører ikke hjemme på en spillmesse, mener jeg – få plass til andre ting i stedet.

SpillExpo trenger flere områder man kan prøve spill som ikke har lansert ennå, samt større fokus på nyere titler. Kjør på med flere konkurranser for spillere som SpillExpo sin Super Smash bros-konkurranse, Golden Eye 64, League of Legend og slikt.

ITavisen gleder seg til å ta turen innom neste år også. God helg!

Annonse