Annonse


Tinder blir mer inkluderende

I en ny oppdatering åpner Tinder for en bedre brukeropplevelse uansett hva din kjønnsidentitet er.

Ikke bare mann og kvinne
De fleste tjenester på internett lar deg kun velge mellom mann eller kvinne når du skal registrere en konto, men for tjenester som Tinder er en langt bredere definisjon viktigere enn for andre. Transpersoner har lenge lidd under manglende muligheter til å uttrykke sin personlige identitet heter det i pressemelding fra Tinder.

Misbruk første til utestengelser
I informasjonsvideoen fra Tinder forteller flere personer om deres møte med dating-appen, og de problemer deres kjønnsidentitet har forårsaket på grunn av manglende funksjonalitet i plattformen. Blant annet har misforståelser rundt kjønnsidentitet ført til at brukere har rapportert andre og fått de utestengt.

Tinder skriver videre i sin pressemelding at «ingen skal bli utestengt fra Tinder på bakgrunn av sitt kjønn. Vi har ikke hatt riktige verktøy til å bedre tjene vårt publikum til nå, men det endres i dag.»

Annonse


37 definisjoner
I oppdateringer som kommer til appen så skal brukere kunne velge fra hele 37 forskjellige kjønnsidentiteter og du kan velge innenfor hvilke av disse din profil skal dukke opp.

I videoen fra Tinder kan du blant annet høre om erfaringene til skuespillere fra serien Transparent fra HBO.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse