iPhone 7 går ikke så aller verst, skal vi tro denne rapporten.
iPhone 7 går ikke så aller verst, skal vi tro denne rapporten.

Annonse


– iPhone 7-lanseringen går bedre enn iPhone 6s

I en ny rapport fra Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) kommer det frem at iPhone 7 gjør det bedre enn forgjengeren.

Bedre enn iPhone 6s
CIRP skriver at iPhone 7 selger bedre enn iPhone 6s gjorde den første måneden i salg, men salgstallene er ikke like gode som for år siden da iPhone 6 ble lansert.

«Lanseringen av iPhone 7 og 7 Plus faller mellom den meget suksessfulle lanseringen av iPhone  6 og 6 Plus i 2014 og den noe skuffende lanseringen av iPhone 6s og 6s Plus i 2015», heter det i en uttalelse fra Josh Lowitz i CIRP.

Flere Android-bytter
I tillegg kommer det frem i rapporten at 17 prosent av iPhone 7-kjøperne kommer fra Android. Det er opp fra 12 prosent som var tilfellet med iPhone 6 i 2014. I fjor var tallet på 26 prosent..

Annonse


«To av de mer suksessfulle iPhone-lanseringene de siste tre årene ble drevet av eksisterende, lojale iPhone-eiere som oppgraderte til en ny iPhone-modell, og var mindre avhengig av Android-eiere som byttet til iPhone», sier Mike Levin i CIRP i en uttalelse.

Det er flere som melder om gode iPhone 7-tall, men Apple har så langt ikke gitt ut noen offisielle salgstall. Før lanseringen uttalte at de heller ikke hadde planer om det.

Har du byttet fra Android til iPhone 7 denne høsten?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse