Snapchats Spectacles selges for tusenvis av kroner av eBay.
Snapchats Spectacles selges for tusenvis av kroner av eBay.

Annonse


Slik er Snapchats briller – Spectacles

Snapchats Spectacles er i full gang på eBay, der de går fra alt fra 5000 til 8000 kroner. Nettsiden TechCrunch har snakket med en del brukere og funnet fram litt mer info om hvordan de funker.

For det første lades Spectacles i esken de kommer i. Esken har omtrent fire ladinger før den må lades igjen.

LED-lampe på innsiden
For å starte en snap trykker du en knapp på toppen, snapen varer i ti sekunder, eller antakelig mer til du trykekr en gang til.

Det er en LED-lampe på innsiden på høyre side av Spectacles som teller ned de ti sekundene med film, som dermed viser hvor mye tid du har igjen. Du kan filme rundt hundre tisekunders klipp på selve brillene før du må koble til telefonen og overføre snapene.

Annonse


Spectacles lagrer videoene og bildene automatisk i Memories-seksjonen.

Føles som tunge solbriller
Brillene føles som klassiske Ray Ban-briller, skriver TechCrunch videre, så de er på den tyngre siden av solbrille-spekteret, som ikke er så rart siden de bærer på et kamera.

Selve snapene er filmet i vidvinkel, og gir en Point-of-View-følelse, som heller ikke er så rart, siden kameraet sitter omtrent der hvor øynene er.

Snapchat Spectacles kan for tiden bare kjøpes på eBay eller på en kjøpeautomat i nærheten av Snapchats hovedkvarter – som er en forholdsvis ny måte å distribuere teknologi på; uten den tradisjonelle nettbutikken eller utrulling til teknojournalister som kan teste dem.

Så gjenstår det å se om det blir like mye ramaskrik rundt Spectacles som det ble med Google Glass.

Kilde
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse