Infinite Warfare gjør det ikke like godt som Black Ops 3.
Infinite Warfare gjør det ikke like godt som Black Ops 3.

Annonse


Call of Duty-salget halvert på ett år

Forrige fredag ble det nyeste kapittelet i Call of Duty-serien – med selveste Game of Thrones-helten som superskurk – lansert.

Halvert sammenlignet med Black Ops 3
Tall fra britiske Chart-Track viser at spillet ikke gjorde det like godt som forgjengeren, Black Ops 3, i åpningshelgen. Salget var ned hele 50 prosent sammenlignet med fjorårets lansering som også skjedde på en fredag.

Man kan legge skylden på at det nyeste ikke ble lansert på PlayStation 3 og Xbox 360, men hvis man tar bort disse tallene, var salget uansett ned 43,6 prosent i Storbritannia.

Som Eurogamer skriver, annonserte Activision tidligere i år at de forventet at Infinite Warfare ville selge dårligere enn fjorårets tittel ettersom det er snakk om en ny serie og ikke en veletablert en som nettopp Black Ops.

Annonse


Omdiskutert
Allerede før lanseringen har Infinite Warfare vært gjenstand for kritikk. Kort etter avdukingen ble spillet regelrett slaktet av tilhengerne og Activisions avgjørelse med å gjøre Modern Warfare Remastered kun tilgjengelig i pakke med Infinite Warfare, ble på ingen måte tatt godt imot.

Vi kommer tilbake med vår dom over Call of Duty: Infinite Warfare førstkommende fredag. Følg med!

Har du kjøpt Infinite Warfare?

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse