Seagate lover raskere lastetider med ny ekstern SSD til Xbox One.
Seagate lover raskere lastetider med ny ekstern SSD til Xbox One.

Annonse


Seagate slipper ekstern SSD for Xbox One

På tross av at lastetidene er bedre i Xbox One S enn originalkonsollen, kan det hele tiden bli bedre så lenge konsollene fortsatt bruker en snurredisk.

Raskere lastetider
SSD-er, Solid State Drive, er mye raskere enn de tradisjonelle harddiskene, men ulempen er at de fortsatt er såpass høyt priset at konsollene hadde blitt relativt dyrere hvis de hadde blitt solgt med disse.

Lagringsprodusenten Seagate har avduket en ekstern SSD spesiallaget for Xbox One, kalt Seagate Game Driver for Xbox SSD.

Ifølge selskapet vil den nye SSD-en «hjelpe deg å radere ut lastetider og få deg inn i spillene raskere» og at enheten tilbyr mye raskere overføringshastigheter enn den interne harddisken som sitter i Xbox One.

Annonse


512 GB lagring
Seagate Game Driver for Xbox SSD kommer i en utforming på 512 GB og har dermed plass til omtrent 50 spill. Overføringshastigheten er på opptil 440 MB per sekund.

Den nye Xbox One S-konsoller kommer i utgaver på 500 GB og 1 TB mens 2 TB-versjon er beregnet på spesialversjoner slik som Gears of War 4 og Battlefield 1.

Prisen ligger på 200 dollar så du kan forvente at den starter på rundt 2000 kroner i Norge når den lanseres denne høsten.

Seagate lager også eksterne SSD-er for PlayStation 3 og 4.

 

Kilde:
Digital Trends

Annonse


Annonse


Annonse