Halvparten av de spurte Note 7-eierne bytter til iPhone, ifølge undersøkelse.
Halvparten av de spurte Note 7-eierne bytter til iPhone, ifølge undersøkelse.

Annonse


Halvparten av Note 7-kundene går til iPhone

En ny rapport fra IDC viser at omtrent halvparten av Note 7-eierne planlegger å bytte til iPhone etter å ha levert inn Note 7-mobilen sin.

Bare 17 prosent av Note 7-eierne i undersøkelsen sier de vil bytte til en ny Samsung.

Dette passer godt sammen med et tidligere estimat fra KGI som fant at Apple kunne nyte godt av omtrent 5 til 7 millioner nye brukere som følge av Samsung-skandalen – fra Note 7-eiere som byttet beite, melder 9to5Mac.

Lager så mange som mulig
Apple ble spurt om nettopp dette i den nylige aksjonærsamtalen sin, og sa den gangen at dette ikke var en faktor i Apples planlegging, ettersom de allerede produserer så mange iPhone 7-enheter som mulig for å håndtere etterspørselen.

Annonse


Undersøkelsen fra IDC har spurt 1082 amerikanske forbrukere om Samsungs Note 7, deriblant 24 Note 7-eiere, og fant at halvparten av disse vil bytte til en iPhone, mens 17 prosent sa at de ville velge seg en ny Samsung.

Påvirker ikke fremtidig kjøp
Flertallet av alle som svarte på undersøkelsen sa imidlertid at Note 7-skandalen ikke ville påvirke fremtidige beslutninger for å kjøpe en ny Samsung-telefon, eller andre produkter fra Samsung.

De fleste som svarte på undersøkelsen var enten nøytrale eller prositivt innstilt til Samsungs svar på de eksploderende telefonene, og hele 13 prosent hadde ikke hørt om tilbakekallingen i det hele tatt.

Kilde
9to5Mac
IDC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse