Analytikeren Ming-Chi Kuo oppsummerer ryktene foran Apples torsdagslanseringer.
Analytikeren Ming-Chi Kuo oppsummerer ryktene foran Apples torsdagslanseringer.

Annonse


13-tommers MacBook på vei?

Den kjente analytikeren Ming-Chi Kuo har sluppet en ny rapport om hva han forventer vil komme på Apples “Hello again”-lansering den 27. oktober.

I tråd med de fleste ryktene vi har hørt, forventer han nye 13- og 15-tommers MacBook Pro-modeller med en LED-stripe (kalt Magic toolbar) som bruker en liknende prosessor som den som sitter i Apple Watch, USB-C, Thunderbolt 3 og det samme tynne tastaturet som ble lansert med MacBook-maskinene i 2014.

Skylake-prosesorer
Kuos andre spådommer inkluderer at maskinene vil bruke Intels Skylake-prosessor, og ikke de siste Kaby Lake-prosessorene til Intel. Grunnen til dette kan være dårlig tilgjengelighet fra Intel.

Samtidig spår han at panelene vil få samme oppløsning som før, men bruke et nytt “oksid”-panel som gir bedre energieffektivitet og bedre visningskvalitet.

Annonse


Det spøker kanskje for MagSafe i de nye maskinene hvis de skal bruke USB-C til strømmen, men Kuo mener at enten Apple eller en tredjepart vil slippe en MagSafe-liknende lader, ettersom MagSafe er såpass populært, melder MacRumors.

Forsinket iMac
Kuo mener også at det kommer en 13-tommers MacBook, men denne kan være forvekslet med ryktene om en ny og oppdatert 13-tommers MacBook Air, som også i følge ryktene også skal ha USB-C-porter.

IMacen skal også oppdateres med AMD-grafikk, og det kommer en ny 5K-skjerm fra Apple, men Kuo mener at disse ikke vil være klare til den kommende lanseringen.

Apples “Hello again”-show skjer på torsdag den 27. oktober klokken 1900 norsk tid, og ITAvisen vil selvfølgelig dekke nyhetene derfra. Det vil også bli livestreamet av Apple.

Kilde:
MacRumors

Annonse