Apple er rasende på et selskap som selger ladedprodukter som ikke er godkjente, men som hevder de er netttopp det. Slik ser Apples ekte iPhone-lader ut.
Apple er rasende på et selskap som selger ladedprodukter som ikke er godkjente, men som hevder de er netttopp det. Slik ser Apples ekte iPhone-lader ut.

Annonse


Apple: – 90 prosent av produktene er falske!

Apple har saksøkt selskapet Mobile Star LLC (søk på selskapet på Amazon.com gir ikke lenger treff) for å selge falske ladere og for ikke videre å bry seg om Apples merkevarer.

Apple Amazon-shoppet
Ifølge Apples egne beregninger etter å ha handlet en rekke produkter på Amazon, hevder selskapet at nesten 90 prosent av tilbehør til iPhone som ladere og kabler, ikke er ekte, selv om de er merket som det.

«Sikkerheten til våre kunder er uhyre viktig for Apple. Apple vier store ressurser til å sikre at strømproduktene møter industriens sikkerhetsstandarder og at de testes grundig for sikkerhet og pålitelighet.

Apple går rettens vei for å stoppe Mobile Star fra videre distribusjon av falske Apple-produkter til offentligheten.»

Annonse


Det er god timing dette sett fra PR-ståsted for Apple med tanke på at Samsung rett og slett måtte gi opp deres viktigste produkt i høst, Note 7, fordi batteriene er ustabile og kan ta fyr.

Peker på Amazon
Videre forklarer Apple hvordan de gikk frem for å teste:

«I løpet av de siste ni månedene har Apple som en del av sitt pågående merkevare-beskyttelses-innsats, handlet godt over 100 iPhone-enheter, strømprodukter og Lightning-kabler solgt som ekte på Amazon.com og levert via «Fulfillment by Amazon»-program.

Apples interne granskninger og testing av disse produktene avslørte at nesten 90 prosent av dem er forfalskninger.»

Du kan selv undersøke ved hjelp av Apples bilder om laderne dine er ekte.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse