Nå lanseres også HoloLens i Europa.
Nå lanseres også HoloLens i Europa.

Annonse


Nå lanserer Microsoft HoloLens utenfor USA

Idag annonserte Microsoft at det lanserer sitt AR-produkt utenfor USA og at de utvider med seks nye regioner.

Seks nye land, og priser
Interessenter i de nye regionene kan nå forhåndsbestille sin enhet, og Microsoft har også annonsert prisene som kommer til å være rådende. I USA så har Microsoft priset HoloLens Development Edition til 3000 dollar, ca 24 000 norske kroner.

De nye regionene og prisene vil bli:

  • Storbritannia
  • Irland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Australia
  • New Zealand

Prisene for disse regionene variere noe, og får fra ca 27 000 til 29 000 kroner for et sett.  Som tidligere nevnt er forhåndsbestilling åpent i disse seks landene, men Microsoft har uttalt at de ikke kommer til å starte selve utsendingen før i «slutten av november».

Annonse


Uvisst når det kommer til Norge
Alex Kipman, teknisk leder for «Windows and Devices Group» sier at selskapet og dets partnere kun har skrapet i overflaten på hva HoloLens plattformen faktisk er i stand til. Overfor Neowin sier Kipman at «sammen har vi såvidt skrapet i overflaten på hva blandet virkelighet kan gjøre. Jeg kan ikke vente å se hva som skjer nå som vi inviterer disse nye selskapene til vårt holografiske landskap».

Så langt er det ikke bekreftet noen datoer for resten av verden og nærmere bestemt Norge, vi har kontaktet Microsoft Norge for en kommentar på dette.

Kilde:
Neowin

Annonse