Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den siste Windows-oppdateringen skaper problemer for mange. (Bilde: skjermdump.)

Rapporterer problemer med siste Windows-oppdatering

Lar seg ikke installere for noen. Er du berørt?

Den siste Windows-oppdateringen som ble sluppet til samtlige Windows-brukere fungerer ikke like greit for alle.

Mange brukere rapporterer og at installasjonen ikke lar seg gjennomføre, og at de blir fanget i en endeløs installasjonsrekke da Windows forsøker å fjerne oppdataeringen og så installere på nytt igjen – og igjen.

Installasjonsproblemene er meldt på Twitter og på Microsofts søtteforum, og det ser ut til å være en betydelig mengde brukere som har fått installasjonsproblemene. Nok til at blant andre Thurrott.com og Mary Jo Foley har reagert på det.

Har gått gjennom Windows Insider
Enda værre for mange er det at denne oppdateringen har gått gjennom Windows Insider-programmet, og at det har blitt rapportert om den samme feilen der – men at Microsoft likevel bestemte seg for å rulle ut oppdateringen.

Da er det mange som spør seg om hva vitsen med en testerbase som Windows Insider er.

I følge Mary Jo Foley har hun spurt Microsoft om det kommer en feilrettings-oppdatering, men det har ikke kommet noe svar.

Kilder: Neowin, Znet, Thurrott.com

Stikkord: Microsoft, windows10