Hopp til navigasjon Hopp til innhold
LV V20 er den første ikke-Nexus-enheten som har Android 7. (Ill.: LG)

Her er de beste Android 7-tipsene få vet om

Slik får du mer ut av Android-enheten din.

Vi har tidligere sett på fire skjulte Android 7-funksjoner som blant annet inneholder nattmodus og fri justering av app-vinduer.

Tre Android 7-tips
Her har du tre ytterligere hendige tips du kan sjekke på din Android 7-telefon – hvis du har fått oppgradert – som inkluderer stille varsler, sidestilling av Chrome-vinduer og en dobbeltrykksnarvei.

For å endre til stille varsler gjør du følgende: Når du mottar et app-varsel, åpner du notifikasjonssenteret og trykker og holder på varslet. Deretter får du opp flere valg for å tilpasse varslene. Velg «Show notifications silently» for å motta stillevarsler.

Dette kan også gjøres vi Innstillinger – Notifikasjoner for så å velge den appen du ønsker og sette varselstatusen til stille.

Sidestilling i Chrome
Som vi tidligere har skrevet om er også muligheten til å sidestille apper nå bygget rett inn i Android 7. Under kan du lese hvordan man sidestiller vinduer i Chrome.

Trykk og hold på «siste apper»-knappen etter du har åpnet Chrome. Nå ser du at appen sidestilles. Deretter trykker du på mer-knappen i Chrome og velger «Mote to other windows». Og vips, så har du to Chrome-vinduer sidestilt.

Dette fungerer uansett om man surfer i portrett- eller landskapsmodus.

Siste app-snarvei
Sist ut har vi en kjekk snarvei for å gå tilbake til den sist brukte appen. Dette gjøres ved å dobbeltrykke på «oversikts»-knappen i Android.

Dobbeltrykk på appen som er markert.
Dobbeltrykk på knappen som er markert.

 

Kilde:
AddictiveTips 1, 2, 3

Stikkord: android, Tips