Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mye nytt til Minecraft i høst. (Ill.: Mojang / Microsoft)

Minecraft får «sjefskamper» i ny oppdatering

Spill: Større oppdatering til spillet inneholder både nye monstere og undersjøiske monumenter.

Som navnet indikerer skal altså Minecraft få en oppdatering som bringer såkalte «Bosser» til Windows 10, Pocket og Gear VR-versjonene av spillet.

Elder Guardians og Wither
Oppdateringen vil inkludere sjefskamper med «Elder Guardians» og «Wither».

Dette har Mojang å si om oppdateringen:

«Først of fremst så har vi Elder Guardians, disse har en hang til å henge rundt i de nye undersjøiske monumentene med en armé av minions mens de skyter med lasere. Elder Guardians er en kraft å regne med. Men denne oppdateringen inkluderer også Wither, et tre-hodet spøkelse som skyter blå hodeskaller mot ansiktet ditt, jeg er litt redd for Wither for å være ærlig. Når det er sagt så vil jeg ikke anbefale å skygge unna noen av disse, om du beseirer de vil du få sjeldent tyvgods som svamper og Nether-stjerner.»

Nå kan du også laste ned Minecraft for Oculus Rift.

Flere nye ting
Men nye utfordringer i form av «sjefskamper» er ikke den eneste oppdateringen til det populære spillet.  Mojang har også en lovet en rekke nye funksjoner og forbedringer.

Sjekk også ut: Her spiller han Pokémon i Minecraft

Blant det som er nytt kan vi nevne undersjøiske monumenter, nye blokker og «beacons». I tillegg så skal man nå kunne bruke «slash»-kommandoer på Windows 10 og Pocket versjonene av spillet. Dette lar deg modifisere spillet, mens du spiller det.

Ifølge pressemeldingen til Mojang kan vi forvente denne oppdateringen «snart(ish)».

Kilde:
Neowin

 

Stikkord: minecraft, Spill