Mye nytt til Minecraft i høst.
Mye nytt til Minecraft i høst.

Annonse


Minecraft får «sjefskamper» i ny oppdatering

Som navnet indikerer skal altså Minecraft få en oppdatering som bringer såkalte «Bosser» til Windows 10, Pocket og Gear VR-versjonene av spillet.

Elder Guardians og Wither
Oppdateringen vil inkludere sjefskamper med «Elder Guardians» og «Wither».

Dette har Mojang å si om oppdateringen:

«Først of fremst så har vi Elder Guardians, disse har en hang til å henge rundt i de nye undersjøiske monumentene med en armé av minions mens de skyter med lasere. Elder Guardians er en kraft å regne med. Men denne oppdateringen inkluderer også Wither, et tre-hodet spøkelse som skyter blå hodeskaller mot ansiktet ditt, jeg er litt redd for Wither for å være ærlig. Når det er sagt så vil jeg ikke anbefale å skygge unna noen av disse, om du beseirer de vil du få sjeldent tyvgods som svamper og Nether-stjerner.»

Annonse


Nå kan du også laste ned Minecraft for Oculus Rift.

Flere nye ting
Men nye utfordringer i form av «sjefskamper» er ikke den eneste oppdateringen til det populære spillet.  Mojang har også en lovet en rekke nye funksjoner og forbedringer.

Sjekk også ut: Her spiller han Pokémon i Minecraft

Blant det som er nytt kan vi nevne undersjøiske monumenter, nye blokker og «beacons». I tillegg så skal man nå kunne bruke «slash»-kommandoer på Windows 10 og Pocket versjonene av spillet. Dette lar deg modifisere spillet, mens du spiller det.

Ifølge pressemeldingen til Mojang kan vi forvente denne oppdateringen «snart(ish)».

Kilde:
Neowin

 

Annonse