Nvidia slipper ny «Game Ready» driver

Ny «Game Ready» driver er klar fra Nvidia.
Ny «Game Ready» driver er klar fra Nvidia.

Det kan være lurt å oppdatere til denne versjonen om du har tenkt å spille noen v disse spillene.

World of Warcraft
Game Ready driver versjon 372.70 kommer med støtte for World of Warcraft: Legion, den sjette utvidelsen av den gamle traveren. Den nye versjonen av spillet skal inneholde nye karakterer, fiender og soner.

Battlefield 1 Open Beta
Den åpne beta-perioden startet idag, og mange fikk sine nøkler i går. Om du er en av de så sørg for å oppdatere driveren for best mulig ytelse. Med den råe grafikken som spillet tilbyr trenger man ethvert fortrinn man kan finne.

Annonse

Vi er godt i gang med å spille betaen og kommer snart tilbake med en sniktitt.

Quantum Break
372.70 er også optimalisert for DX11 versjonen av Quantum Break som slippes på Steam den 14.september. Den forrige versjonen av spillet var kun tilgjengelig for Windows 10 maskiner med kort som støttet DX12.

Denne versjonen er gjort kompatibel med DX11 og vil kjøre på Windows 7 og 8 maskiner også.  Denne Game Ready driveren kommer med optimalisert støtte for å kjøre Quantum Break i SLI.

Deus Ex Mankind Divided
Nvidia sier ikke noe spesifikt om hva som er gjort i forhold til Deus Ex, men forrige versjon av Game Ready var optimalisert for dette spillet og 372.70 skal inneholde ytterligere forbedringer til dette spillet.

Kilde:
Toms Hardware

 

Annonse
Annonse