Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Oppdatering til Android «Nougat» kommer snart som «Developer Preview»

Google vil slippe nye versjoner hyppigere nå.

Nå er siste versjon av Android, 7.0 Nougat, sluppet, og detaljer rundt neste versjon begynner å komme frem.

Hyppigere oppdateringer
Det er Dave Burke, VP Engineering hos Google, som skriver på Android Developers Blog at selskapet nå planlegger å oppdatere Android hyppigere og mer regelmessig enn tidligere.

Denne kvartals-planen er en stor endring for Android, og kommer til å legge et press på produsenter av telefoner til å henge med. Idag sliter mange produsenter med å henge med å Googles årlige Android oppdateringer.

«Vi skal flytte Nougat inn i en mer regelmessig oppdateringsplan over de neste kvartalene. Faktisk jobber vi allerede på neste store oppdatering av Nougat som vil komme med kontinuerlige forbedringer og finpuss, og vi planlegger å bringe dette til dere som en utvikler-versjon denne høsten. Følg med!», skrive Burke på Android Developers Blog

Les også: Her er Android 7 og de beste funksjonene

Android Beta Program
Med andre ord så fortsetter Android Beta»-programmet til å leve videre. På denne siden finner du informasjon om hvilke enheter som er godkjent og mer.

Nougat MR1,2,3
Vedlikeholds-versjonen Nougat MR (Maintenance Release) kan komme sammen med HTCs nye Nexus-modeller nå i høst. Den nye timeplanen for oppdateringer kan bety at vi vil se en Android 7.1 allerede før utgangen av året, og til og med en 7.2 eller 7.3 tidlig i 2017.

Kilde:
Android Central

Stikkord: android, Google, nougat