Dette tyder på en stor iPhone-endring neste år

Om det ikke er nok med bedre ytelse og kameraer og mindre designendringer i iPhone 7, er det nok smart å vente på iPhone 8.
Om det ikke er nok med bedre ytelse og kameraer og mindre designendringer i iPhone 7, er det nok smart å vente på iPhone 8.

Rapporter fra mars og april fra KGI Securities hevdet at Apple går for glass på baksiden til iPhone 8.

Påstår det samme
Nå backes påstanden opp av Nikkei, som hevder at Foxconn Technology Group «utvikler et glass-deksel til smartmobiler». Videre hevdes det at den største klienten til Foxconn er Apple.

Det er anonyme kilder som hevder Foxconn skal produsere den nye baksiden for Apple, og at iPhone 8 får en større designendring i 2017.

Annonse

Dette er langt fra første gang vi har hørt at det er neste års iPhone som får den virkelige store oppgraderingen, og at Apple med dette går bort fra sin tradisjonelle lanseringssyklus.

Apple-ekspert røpet mye
Ekstra interessant er denne saken fra mai i år:

«Jeg tror at 2017-modellen, altså den som kommer i september, får et helt nytt design.

Jeg har hørt fra uavhengige kilder, og ikke fra den vanlige ryktemølla, at topp- og bunn-rammen forsvinner helt fra mobilen. Hele ansiktet blir derfor bare et panel.»

Informasjonen kommer fra John Gruber, mannen bak bloggen Daring Fireball. Gruber har et stort kontaktnettverk og garantert gode kontakter innad i selskapet.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse
Annonse