Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå er den store August Oppdateringen til Xbox One endelig her. (Ill.: CC0 Public Domain)

Dette er nytt i Xbox One oppdateringen

Flere nye funksjoner og mange forbedringer.

Utrullingen begynte i går, nøyaktig ett år etter Windows 10 ble sluppet. Phil Spencer og Mike Ybarra har begge uttalt seg om denne oppdateringen tidligere.

På den store dagen
Oppdateringen som skal markere ettårsdagen til Windows 10 er ikke ment å ankomme før på Tirsdag førstkommende, men nå ser det ut til at jubileumet kommer tidligere for Xbox One eiere.

I følge detaljer som ligger ute på Xbox Support så var den offisielle slippdatoen for oppdateringen som Microsoft kaller August Oppdateringen i går.

Mange nye funksjoner
Cortana er nå tilgjengelig for Xbox One eiere i USA og Storbrittania og du kan også spille musikk i bakgrunnen på applikasjoner som støttet dette.

Oppdateringen bringer også spillere på forskjellige plattformer ved at forskjellige PC spill også har spill-hubs på Xbox Live og du kan der følge med på hva dine venner spiller til enhver tid.

Mer privatliv
Om du ikke ønsker å dele dine bragder i spill-verdenen så kan du nå velge å endre dine delingsinnstillinger via Settings –> Preferences –> Activity.

Slik oppdaterer du
For å sjekke om du har siste oppdateringen tilgjengelig, så til Settings –> All Settings –> System –> Console info & Updates.

Versjonsnummmeret er 10.0.1493.1018 (rs_xbox_rel_1608.160725-1822), om du er medlem av Xbox One Preview programmet eller om du bruker Dev Mode så skal du allerede kjøre denne versjonen.

Se alle nye funksjoner her:

Kilde:
Neowin

Stikkord: Microsoft, windows10, XboxOne