Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå gjør Microsoft seg klare til å støtte spillutviklere som ønsker UWP og Unreal Engine 4.0. (Ill.: Epic Games)

Hva sier mannen som hater Microsoft nå?

Spill: Unreal Engine 4 lansert til UWP.

Kun dager etter at Epics Tim Sweeney, en av hovedpersonene bak Unreal Engine sin vanvittige suksess slaktet Microsofts UWP-plattform, slår Microsoft konkret tilbake.

– De ønsker å sabotere for Win32 Steam
For Sweeney hevder at Microsoft har som plan å sabotere Steam som er en Win32-applikasjon i Windows 10 med gradvis å gjøre applikasjonen dårligere og dårligere og derfor samtidig ramme Epic Games egne spill og grafikkmotoren de lisensierer til spillutviklere.

Nå har Microsoft lansert en Unreal Engine 4-versjon som utviklere kan bruke til å lage Universal Windows Platform-apper med grafikkmotoren.

Alle kan laste ned
Selv om dette ikke direkte påvirker påstanden hans om at Microsoft ønsker å sabotere for Valves Steam, noe de fortsatt kan gjøre skal vi tro ham, betyr dette at Microsoft på ingen måte ønsker å stoppe Epic Games sin grafikkmotor til å nå markedet, og derfor ikke Epics spill eller grafikkmotor-partnere.

Kildekoden er tilgjengelig (men kun for de med GitHub-konto og som samtidig registrerer sin interesse – mer info her om du er utvikler) på GitHub-en til «Microsoft Xbox Advanced Technology Group».

 

Kilde:
MSPoweruser

Stikkord: Spill, steam, windows10