Nå gjør Microsoft seg klare til å støtte spillutviklere som ønsker UWP og Unreal Engine 4.0.
Nå gjør Microsoft seg klare til å støtte spillutviklere som ønsker UWP og Unreal Engine 4.0.

Annonse


Hva sier mannen som hater Microsoft nå?

Kun dager etter at Epics Tim Sweeney, en av hovedpersonene bak Unreal Engine sin vanvittige suksess slaktet Microsofts UWP-plattform, slår Microsoft konkret tilbake.

– De ønsker å sabotere for Win32 Steam
For Sweeney hevder at Microsoft har som plan å sabotere Steam som er en Win32-applikasjon i Windows 10 med gradvis å gjøre applikasjonen dårligere og dårligere og derfor samtidig ramme Epic Games egne spill og grafikkmotoren de lisensierer til spillutviklere.

Nå har Microsoft lansert en Unreal Engine 4-versjon som utviklere kan bruke til å lage Universal Windows Platform-apper med grafikkmotoren.

Alle kan laste ned
Selv om dette ikke direkte påvirker påstanden hans om at Microsoft ønsker å sabotere for Valves Steam, noe de fortsatt kan gjøre skal vi tro ham, betyr dette at Microsoft på ingen måte ønsker å stoppe Epic Games sin grafikkmotor til å nå markedet, og derfor ikke Epics spill eller grafikkmotor-partnere.

Annonse


Kildekoden er tilgjengelig (men kun for de med GitHub-konto og som samtidig registrerer sin interesse – mer info her om du er utvikler) på GitHub-en til «Microsoft Xbox Advanced Technology Group».

 

Kilde:
MSPoweruser

Annonse