Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft gjør OneDrive mer lik Google Photos

Nettskyen blir litt mer bildevennlig.

I fjor slapp Google fotoappen Photos og vi var neppe alene med å bli svært begeistret for den.

OneDrive-oppdatering
Microsoft har muligens latt seg inspirere av Google-appen når de nå slipper en omfattende oppdatering til bildehåndtering på OneDrive på nett.

Dette er noen av nyhetene:

Automatiske album: OneDrive registrerer når bilder er tatt innenfor samme tidsperiode og også plassering. Bildene som er av høyest kvalitet blir valgt og satt sammen i et album. Albumene dukker også opp i bilde-appen på Windows 10 (Mobile) og OneDrive-appene.

På denne dagen: Her kan du se bilder som er tatt en gitt dag. For eksempel høytider som 17, mai, julaften eller nyttårsaften.

Forbedret søk: Microsoft gjør det enklere å søke etter bilder på OneDrive. Dette gjelder også bilder som er merket, for eksempel med «katt». I tillegg er det mulig å søke med uttrykksikoner.

Fotomapper: De har også gjort endringer til mapper med mange bilder i. Det nye designet har et stort hovedbilde og snarveier for å opprette album eller å dele bilder.

Poké-detektor: Mange tar skjermdumper fra det megapopulære Pokémon GO og laster det opp i nettskyen. Microsoft tilpasser OneDrive deretter. 150 pokémons blir gjenkjent og brukere kan finne pokémonene sine bare ved å søke på navnet.

Oppdateringen skal være synlig for samtlige brukere på OneDrive.com.

 

Kilde:
Office Blog

Stikkord: Microsoft, onedrive