Spillet for sine tilhengere ut i verden, men fører noen ganger til bisarre oppdagelser.
Spillet for sine tilhengere ut i verden, men fører noen ganger til bisarre oppdagelser.

Annonse


Tenåring som spilte «Pokémon Go» fant død person

Google sitt selskap, Niantic Labs lager spill som utvider virkeligheten.

Både «Ingress» og «Pokémon Go» får spilleren ut i den virkelige verden, for en 19 år gammel jente fra Wyoming ble det kanskje litt for virkelig.

Fant død person
Det var mens 19 åringen spilte Pokémon Go at  hun oppdaget personen som fløt i elven Wind River, har hun uttalt til lokale medier.

Hun forsøkte å redde Pokemons fra «en naturlig vannkilde» da hun gjorde den skrekkelige oppdagelsen. I følge politirapporten var det ikke mistanke om at det var en ulovlig handling som lå bak dødsfallet, og at personen mest sannsynlig hadde gått ut i vannet der han ble funnet.

Annonse


Politirapporten nevner ikke noe om spillets rolle i oppdagelsen.

Farsott
Pokémon Go er veldig populært for tiden, og brukermassen fortsetter å vokse sammen med det økende antallet mer eller mindre bisarre historier knyttet til spillet og hendelser som oppstår. The Verge melder blant annet at Australsk politi måtte gå ut og advare borgere om å ikke gå inn på politistasjonen mens de samlet  ting i spillet.

Det populære spillets subreddit er også full av historier om personer som har skadet seg mens de har lett i den virkelige verden etter virtuelle skapninger.

Så det spørs hvor bra det er for Pokémon-fans å være ute på farten, sist vi skrev om dem var de væpnet til tennene.

Kilde:
The Verge

Annonse