Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Twitch: – Ikke spis hundemat

Egne regler for en ny type strømmere på plattformen.

Twitch er best kjent for å være plattformen for spill-strømmere, nå har de lansert et av sine nye prosjekter og kaller det «Social Eating».

Nye prosjekter, nye regler
Selv om prosjektet i seg selv virker uskyldig nok er det nok ikke enkelt å lage reglene som skal styre hva folk vil stappe i seg foran et kamera. Det tok ikke lang tid etter at prosjektet kom igang før noen strømmet mens de spiste oppkast fra en katt. Og i følge Kotaku så spiste en annen ekskrementer uten at opphavet er klart.

Strengere regler
Etter disse mindre heldige hendelsene har Twitch forfattet en liste over ting du kan, og ikke kan spise. For eksempel kan du ikke spise mat ment for kjæledyret ditt, ting som er giftige eller kroppsvæsker.

Du får heller ikke lov til å spise uspiselige gjenstander foran kamera på deres plattform.

Ikke veldig populært
Social Eating kategorien er ikke veldig populær i skrivende stund. Men «mangospiseren» du ser bilde av i toppen av saken hadde 80 seere når vi var innom. Dette er til sterk kontrast med hovedsatsningen til Twitch, spill-strømming som har enormt mange seere på sine strømmer.

For kort tid siden lanserte også Twitch en plattform for mikrotransaksjoner som gjør at deres brukere kan heie frem sine spillere (og nå spisere) i chatten mens de samtidig donerer penger ved hjelp av spesielle emotikoner.

Twitch  Creative 
Social Eating er en del av Twitch sin «Twitch Creative» paraply. Under den finnes kategorier som glassblåsing, scrapbooking og hekling.

Kilde:
Gamespot

Stikkord: socialeating, twitch