Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Steam redder sommeren for oss

Spill: Drittvær? Steam holder sommersalg på en lang rekke populære titler.

Det er sommer, det er regn og det er salg hos Steam. For når du er ferdig med å lese iTavisen trenger du jo tross alt noe mer å finne på.

Oppdatert kl 10:09: Rettet feil i antall titler som har redusert pris under sommersalget.

Sommeren påvirker alle
På sommeren endres vanene våre, vi leser mindre nyheter på nett, ser mindre TV og spiller mindre. Derfor har Steam som tradisjon å ha et såkalt «Summer Picnic Sale», i år med titler som Stardew Valley, Assassin’s Creed,Grand Theft Auto, DayZ, Call of Duty, Arma og Ashes of the Singularity for å nevne noen. Og det er snakk om store rabatter.

I tillegg gir de også ut tre samlekort hver dag. Disse kortene som vanligvis fås ved kjøp og spilling på Steam, kan gjøres om til badges som igjen gir forskjellige belønninger.

Flere tusen titler
Antallet spill på salg er ifølge Steam på 12187, så en komplett liste er vanskelig å sammenfatte her, men stikk innom Steam for en oversikt over salget og dagens tilbud. Om du følger Game Deals sine poster vil du kunne se de fremhevede spill dag for dag, samt en egen tråd for å fremheve de spillene som fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Dette er bare et lite utvalg av dagens fremhevede spill på Steam.
Dette er bare et lite utvalg av dagens fremhevede spill på Steam.

Samme pris under hele perioden
Så lenge salget går vil prisen være den samme, så om du tenker å vente litt for å se om et spill blir billigere så trenger du ikke det.

Salget varer fra 23.juni til 4.juli.

Kilde:
NeoWin
GameDeals

OPPDATERT
kl 10:09: Rettet feil i antall titler som har redusert pris under sommersalget.

 

Stikkord: Spill, steam