Ifølge den ikke-navngitte Apple-ansatte har iMessage nok brukere.
Ifølge den ikke-navngitte Apple-ansatte har iMessage nok brukere.

Annonse


– Derfor er ikke iMessage på Android

I kort tid før Apples årlige WWDC-messe dukket det opp rykter om at iMessage var på vei til Android. Den annonseringen kom aldri.

Har nok datasett
I sin ukentlige spalte på The Verge, skriver Walt Mossberg om en samtale han hadde med en ikke-navngitt «senior Apple executive» i Apple som forteller hvorfor ikke iMessage er tilgjengelig på Android.

Den Apple-ansatte forklarer til Mossberg at ettersom det er over én milliard iOS-brukere der ute, har de nok datasett til å drive et kunstig intelligensprosjekt (hvis de jobber med noe slikt). De har tydeligvis nok datasett med brukere på dette tidspunktet.

Salgsargument
En annen grunn til at iMessage ikke finnes til Android, er at å ha en så sterk tjeneste som iMessage tilgjengelig på iOS og macOS, styrker salget av Apple-maskinvare, forteller den Apple-ansatte til Mossberg.

Annonse
En av årsakene til at Android-ryktet dukket opp, er fordi Apple allerede har gjort Apple Music tilgjengelig på konkurrentens plattform. Dog er sistnevnte en tjeneste de tjener penger på, noe som ikke gjelder for iMessage.

Hva mener du? Er iMessage så bra at du ville kjøpt en iPhone eller MacBook for å bruke det?

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse