Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Disse bygger en «Surface-dreper» med fansen

Lar fellesskapet påvirke utviklingen.

Eve er et finsk selskap som få har hørt noe om. Sent i 2014 lanserte de et 8-tommers Windows 8-nettbrett, kalt «Eve T1», og nå jobber de med en ny hybrid-PC.

Samarbeider med samfunnet
«Project: Pyramid Flipper» er et helt nytt prosjekt fra selskapet og denne gangen inkluderer de alle som måtte ønske i prosessen.

selskapets hjemmeside kan brukerne lese rapporter, komme med forslag og være med på å bestemme utformingen av den kommende PC-en. Blant annet kan fellesskapet foreslå minne, lagringsplass, høyttalere og skjerm.

Test: Surface Book kunne vært min ultimate bærbare.

Surface-utfordrer
Med den kommende hybridmaskinen ønsker de å lage den ultimate PC-en. Selskapet stilte spørsmål til medlemmer av samfunnet om hvordan PC de skulle lage og flere foreslo en «Surface-dreper».

Så langt ser «Project: Pyramid Flipper» til å bli en 2-i-1-PC med en 12,5-tommers IPS-skjerm. Den vil kjøre på Kaby Lake-prosessorer, ha en integrert støtte, mulighet til å bruke ulike tastaturer og digitale penner og kommer i ulike konfigurasjoner med minne og lagring. Selskapet lover også «klassens beste batteri».

Hos Neowin kan du lese et intervju med Eves medgrunnlegger Konstantinos Karatsevidis. Hybrid-PC-en lanseres i Europa og USA i september.

 

Kilde:
Neowin

Stikkord: eve, pc