– Apples nye Siri kommer til å knuse konkurrentene

Dette er småtterier, også i dag. Nå jobber visstnok Apple med en stor-oppdatering av Siri som gjør at assistenten kan organisere mer av smartmobilen din.
Dette er småtterier, også i dag. Nå jobber visstnok Apple med en stor-oppdatering av Siri som gjør at assistenten kan organisere mer av smartmobilen din.

Apple jobber visstnok med en Amazon Alexa-konkurrent som kan se deg, men først må de stor-oppgradere Siri.

Kjøpte opp i oktober i fjor
Og det er akkurat det de jobber med nå, skal vi tro en artikkel fra Tech Insider.

Det er takket være Apples oppkjøp av VocalIQ, at de nå visstnok har nok intelligens og datakraft på plass til virkelig å kunne utfordre Google Now og Amazon Echo.

Annonse

Visstnok var prototypen til selskapet Apple handlet så imponerende at de kjøpte det før de ferdigstilte sin første smartmobil-app.

Giganten beholdt mesteparten av det originale teamet og lot dem jobbe fra Cambridge for å integrere teknologien i Siri.

Slik blir Siri smartere
VocalIQ har visstnok ingen problemer med lange og ganske kompliserte spørsmål med flere parametere. Suksessraten skal ha vært på over 90 prosent, mens Google Now, Siri og Microsoft Cortana kun nådde 20 prosent, ifølge en kilde med kjennskap til prosjektet.

Systemet skal være langt bedre på kontekst (og å luke ut støy), og kan visstnok programmeres til å gjøre alt hva brukeren måtte ønske, blant annet å lære nye Siri med VocalIQ-teknologi å organisere eposten til brukeren, selv når brukeren har iPhone-enheten i lomma.

Det blir spennende å se hvor mye bedre Siri blir i iOS 10. Det kan tenkes at disse endringene rulles ut forsiktig, i stedet for å markedsføre dette som en stor AI-evolusjon. Vi får se hva som skjer på WWDC 13. juni.

 

 

Kilde:
Tech Insider

Annonse
Annonse