Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Utviklerene bak Plex ønsker å gi deg en mer gjenkjennelig brukeropplevelse på tvers av dine Windows 10 enheter. (Ill.: Plex)

Vil du teste den nye Windows versjonen av Plex?

Vil ha din hjelp og tilbakemeldinger.

Plex har akkurat annonsert at en ny universal versjon av klienten deres er klar for Windows 10.

PC og tablet først
Det var på brukerforumet til det populære programmet at teamet bak Windows 10 versjonen delte dette. I innlegget skriver de at etter flere måneder med hardt arbeid er de endelig klare til å slippe ny versjon av klienten spesielt utformet for Windows 10.

De la også til at de i første omgang er interessert i å få tilbakemeldinger på versjonen til PC og tablet. Men at mer informasjon om mobil-versjonen vil komme snart.

Kan kjøres i tospann
For å gjøre det enklere for brukere å teste begge versjoner samtidig så har Plex gjort det slik at både test-versjonen og den stabile nåværende versjonen vil kunne kjøres side om side.

Vil gi brukere et kjent grensesnitt
Selskapet idag har applikasjoner til de fleste plattformer, men frem til nå har brukeropplevelsen vært forskjellig fra for eksempel Xbox One til PC versjonen. Dette ønsker de nå å endre på ved å gi brukerene sine en universal app til Windows 10.

Trenger hjelpen din
For å få bort bugs og gi tilbakeldinger så trenger de altså din hjelp, ønsker du å bli med i betaen kan du melde deg på her.

Per nå er det ikke mye informasjon om hvilke funksjoner som er støttet eller mer spesifikke detaljer om appen.

Kilde:
Plex via NeoWin

Stikkord: plex, windows10