Civilization VI er annonsert

Civilization VI er annonsert og lanseres 21. oktober.
Civilization VI er annonsert og lanseres 21. oktober.

Det kom kanskje som en overraskelse, men nå har Firaxis Games og 2K Games annonsert et nytt spill i Civilization-serien.

Seks år siden forrige
Civilization VI er det neste spillet i den legendariske strategispillserien og det blir lansert 21. oktober senere i år.

Etter at serien tok en tur innom fremtiden i Beyond Earth i 2014, vender den tilbake til mer kjente trakter i Civilization VI. Det forrige hovedspillet kom i 2010.

Annonse

25 år
Firaxis Games ønsket ikke å avsløre for mye om spillet, men avslørte noen få detaljer. Blant annet vil byene spille en større rolle. I stedet for å ta opp kun én spillbrikke, vil de nå kunne utvides til å oppta flere spillbrikker. Spillstudioet sier at plasseringen til byen er essensiell.

En annen ting er som er nytt er hvordan de historiske personene man spiller mot, oppfører seg. Civilization VI introduserer et nytt konsept de kaller «dynamic diplomacy» der motivasjonen til AI-spillerne endres i løpet av rundene.

– Hver leder har en historisk agenda som er assosiert med dem, som reflekter på en måte hvordan de var historisk, forteller Andrew Garrett, AI-designer i Firaxis, til The Verge.

I 1991 ble det originale Civilization ble lansert og Civilization VI markerer 25-årsjubileet til den populære strategiserien som nå har solgt 33 millioner kopier.

Vi forventer å vite mer om Civilization VI i nærmeste fremtid og kanskje under E3-messen som går av stabelen i midten av juni.

 

Kilde:
The Verge,
Wikipedia

 

Annonse
Annonse