Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Battlefield ser fantastisk ut. Alt fra traileren er in-game-grafikk. (Ill.: EA/Dice/YouTube)

Hakeslepp: «Battlefield 1» ser fantastisk ut – se den spinnville traileren

Spill: Følg nedtellingen på Battlefield TV.

EA og Dice girer endelig opp til avsløringen av Battlefield 5. Nå lurer vi alle på hvilken setting spillet får.

Oppdatert: 22:36.

Kommer i oktober
Lekkasjer avslører at spillet er satt til en alternativ første verdenskrig. Battlefield 1 lanseres 21. oktober til Xbox One, PS4 og PC.

Spillet er mer brutalt og voldelig enn tidligere titler, og inneholder svært mye forskjellig. – Intensiviteten og hvor fysisk man føler man er tilstede, og hvordan miljøet forandrer seg og hvordan det påvirker spilleren, dette er bare noe av hva jeg elsker i Battlefield 1, forklarer Dice. Våpen-modifisering er selvsagt med i femmern, vi mener enern, også.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Battlefield 1 er virkelig utstyrt med neste-generasjons-grafikk.
Battlefield 1 er virkelig utstyrt med neste-generasjons-grafikk.
Battlefield 1 er langt mer eksotisk enn tidligere titler. Det loves brutal krigføring.
Battlefield 1 er langt mer eksotisk enn tidligere titler. Det loves brutal krigføring.

Det er båter, fly tanks (store som små og med infanteri-støtte) og trolig også mulighet til å ri hester (og mer, lover Dice). – Vi føler det å kunne ødelegge miljøet er viktig, avslører de. Man vil kunne ødelegge mye rundt seg.

Dice lover flere avsløringer i månedene fremover.

22:00 skal det skje
Det har tidligere vært ryktet at spillet er satt til første verdenskrig, men vi tviler litt på troverdigheten, så vi får se.

Vi forventer uansett storartet action og heseblesende kamp kun slik Dice klarer å levere det (det ser visstnok helt utrolig ut), og selvsagt alt pakket inn utrolig lekker grafikk. Battlefield 4 ser jo fortsatt mer enn respektabelt ut, og det kom i 2013.

Her er det første ingame-grafikk-klippet fra storspillet:

Vi har trua
Dessuten var ikke grafikkoppgraderingen fra treern så stor, så det er lov å håpe at femmern virkelig tar den helt ut, ikke minst takket være DirectX12 (dette bør du vite), samt Nvidia (det nye kortet har 8GB RAM) og AMDs kommende toppkort (vi har en dypdykk-artikkel om disse kortene vi anbefaler).

Avdukingen skjer klokken 22:00 norsk tid, altså om rundt fire timer i skrivende stund. Mens du venter kan du jo følge med på TV-kanalen EA har satt opp i forbindelse med avsløringen:

Stikkord: battlefield, Spill