Ved å vite hvor mange og hvilke fingre du har tenkt å bruke så gir systemet deg bedre kontroll og enklere tilgang.
Ved å vite hvor mange og hvilke fingre du har tenkt å bruke så gir systemet deg bedre kontroll og enklere tilgang.

Annonse


Microsoft vil skape revolusjon med sin «3D Touch»

Selskapet revolusjonerte spill verdenen med Kinect og gav øyne til utallige robot prosjekter verden over med de samme teknologien.

Svevende fingre
Sensorer kan spore enkelte eller flere fingre som befinner seg over en enhets skjerm, og oversetter dette til input som operativsystemet eller applikasjonen kan reagere på.

Du kunne for eksempel ved å bevege fingre over skjermen rulle opp og ned i innhold, du kunne også ved å holde en finger over en meny få opp flere under-menyer eller andre relevante valg.

3D Touch aka Pre Touch Sensing
De siste årene har Microsoft jobbet med å utvikle en ny måte å navigere våre mobile enheter på. Resultatet av dette arbeidet finner vi i løsningen 3D Touch, eller Pre-Touch Sensing som de nå kaller de.

Annonse


Live Tiles
Vi har sett flere rykter på nettet rundt hvor denne teknologien kunne finne veien inn i selskapets produkter, og Live Tiles står frem som et av de sannsynlige valgene.

Kodenavn McLaren
I følge WinBeta så hadde Microsoft planer om å lansere en telefon med kodenavn McLaren, denne skulle bruke 3D Touch teknologien men prosjektet ble kansellert.

Teknologien er ikke død
En stund kunne det virke som om 3D Touch satsningen til Microsoft lå død, men med patentet godkjent i fjor og en ny video nå i år så er det mer som taler for at Microsoft rett og slett venter på riktig tidspunkt for å introdusere dette i sine produkter.

Kilde:
WinBeta