Lichdom Battlemage er eksepsjonelt dårlig på konsoll.
Lichdom Battlemage er eksepsjonelt dårlig på konsoll.

Annonse


Dette spillet dreper Playstation 4

Om du som meg ikke kjenner til Lichdom: Battlemage fra før så vil du huske det etter å ha sett dette.

Portert fra PC
Lichdom ble sluppet i 2014 til PC, og er altså senere blitt portert til Playstation4 og XboxOne. Lichdom er ifølge EuroGamer det desidert et av de verste konsollspillene de har testet frem til nå.

Ekstremt lav framerate
Med en framerate så langt ned som 10fps, og et gjennomsnitt på 15 for Playstation 4 så er det klart at spillet er fullstendig umulig å spille i mer enn fem minutter. EuroGamer har gjort framerate tester på konsoll siden 2008 og har en del å sammenligne med.

Enda verre på Xbox One
Om du spiller spillet på Xbox One så er du enda mer uheldig skal vi tro EuroGamer, med samme lave framerate og i tillegg ingen v-sync så viskes linjen mellom «umulig å spille» og «tortur» sakte men sikkert bort.

Annonse


Med konstant rivning i bildet og den elendige ytelsen så lar spillet seg rett og slett ikke spille.

CryEngine3
Lichdom er en av de få titlene til denne generasjonen som benytter CryEngine3. For ikke å sverte CryEngine, så trekker EuroGamer frem «Ryse: Sone of Rome» og «Everybody’s Gone to the Rapture» som titler som får CryEngine til å se bra ut på konsoll. På den andre siden trekker de frem «Sonic Boom»,  og «Crysis» som eksempler på titler som også sliter med ytelsen.

Loading…………
I sin gjennomgang vier de god tid til å snakke om hvor utrolig treigt Lichdom lastes inn, og tiden måles til et sted mellom to og tre minutter. Du kan i det minste glede deg til å spille et spill med 10-15 fps i snitt. Som en oppeside trekkes det frem at spillet i det minste ikke tvinger deg til å laste inn på nytt når du dør.

PC-versjonen
EuroGamer har også selvsagt sammenlignet konsoll med PC. Og sammenligningen viser at det er gjort en slett  jobb med porteringen, med sitt GTX 970 oppsett kjører spillet meget glatt 1080p med en framerate på 60.

På konsoll så får du hvertfall gleden av denne grafikken når du går gjennom veiviseren, videoene der er nemlig hentet fra orginalen på PC.

Se EuroGamer sin gjennomgang av spillet her:

Kilde:
EuroGamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse