Under pressekonferansen annonserte Acer denne Macbook dødaren.
Under pressekonferansen annonserte Acer denne Macbook dødaren.

Annonse


Her er Acers nye «MacBook-dødare»

Vi har ankommer snart 57. etasje i Four World Trade Center for å følge Acers store vårlansering.

Storlansering
Hva de faktisk skal lansere er høyst usikkert, men vi forventer nye PC-er, smarttelefoner, nettbrett og kanskje noen nye smarte dingser. Under fjorårets arrangement annonserte de også spillprodukter og Chromebooks.

Pressekonferansen starter klokken 17.00 norsk tid.

Oppdateringer:

Annonse


På grunn av dårlig trådløst i pressekonferansen så blir oppdatering gjort fra Live streamen av en våre journalister her hjemme i norge. Martin kommer sterkere tilbake med bilder og inntrykk av demoene til Acer senere i kveld.

Predator 17X , kommer med GTX980, ikke M modellen. Oppgradert kjøling fra forrige generasjon, aeroblade vifter, triple vifter. En av viftene sitter forann, og henter kald luft derfra.  Core-i prosessorer.

Acer Aspire S13 – Eric Ackerson presenterer en ultraportabel maskin med 13,3 tommer IPS skjerm, 6.generasjon Intel prosessorer, AC trådløst og dolby lyd. Hele sulamitten pakkes inn i en 1,44 cm. Prisen skal ligge på omtrent halvparten av en Macbook og utropsprisen er på 5500 kroner.

Se [email protected] live her:

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse