Pascal-kortene kan komme før sommeren.

Annonse


– NVIDIA kutter i Maxwell-produksjonen

Flere stod nok igjen skuffet etter mangelen på forbrukerrelaterte Pascal-annonseringer under NVIDIAs GTC-messe i starten av april.

Kutter produksjonen
I stedet for å vise frem de første Pascal-produktene for forbrukermarkedet, viste de frem Tesla P100 som er beregnet på bedrifter.

Nye rapporter fra sørkoreanske Hardware Battle og WCCTech hevder at NVIDIA har kuttet produksjonen av GM200- og GM204-GPU-ene som sitter i GTX 970, GTX 980 og GTX 980 Ti. Samtidig melder de at NVIDIA har stanset produksjonen av nye grafikkort av typen nevnt over.

Avslørt: De absolutt råeste bærbare spill PC-ene kommer i juni.

Annonse


Annonseringen kan komme før Computex
Dette er visstnok et ledd i å selge ut lagerbeholdningen sin før de nye Pascal-kortene lanseres senere i år.

Ifølge WCCTech har NVIDIA planlagt et Pascal-arrangement som skal holde sted før Computex 2016, som går fra 31. mai til 4. juni. Videre skal GTX 980 og GTX 980 Ti erstattes tidlig i juni, mens GTX 970 kommer i nyere utgave i midten av samme måned.

Både WCCTech og Hardware Battle refererer til den nye grafikkserien som GeForce GTX 1000 series, men NVIDIA har ennå ikke avslørt hva Pascal-serien heter.

Det er ennå en stund til Computex og juni, men vi vil følge med og oppdatere så fort vi har noe mer håndfast om Pascal-lanseringen.

 

Kilder:
Tech Report,
WCCTech,
Hardware Battle

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse