Planlegger Microsoft å lansere enn mindre Xbox One-konsoll?

Annonse


Xbox One «Slim» kan være avslørt

Oppmerksomme brukere av NeoGAF-forumet kan ha avslørt referanser til en mindre Xbox One-konsoll, men også en helt ny konsoll fra Microsoft.

Xbox One «Slim»
Det er nye dokumenter oversendt Federal Communications Commission (FCC), et amerikanske føderalt forvaltningsorgan, som har startet spekulasjonene.

I FCC er den trådløse brikken i nåværende Xbox One registrert med modellnummer 1525. Det er dukket opp to nye registreringer: 1683, der «User Manual 1525» er et av dokumentene. Noe som NeoGAF-brukerne kan bety at ettersom en ny brikke bruker den gamle brukerveiledningen, er det snakk om en ny Xbox One-modell.

Ny Xbox
Den andre FCC-registreringen er nummer 1682 som har den samme trådløse brikken, men refererer ikke til den samme brukerveiledningen. Ifølge ryktene kan dette bety en helt ny Xbox-modell.

Annonse


De siste ukene har det vært mye snakk om oppgraderinger av PlayStation 4 og Xbox One. En «PlayStation 4K» virker å være veldig sannsynlig, mens Xbox-sjef Phil Spencer uttalte nylig at han ikke er en tilhenger av å lansere en «Xbox One and a half».

 

Kilder:
NeoGAF,
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse