Søk etter og lær kode direkte i Bing.

Annonse


Lær programmering direkte i Bing

Mens Google er kjente for å integrere mindre og hendige funksjoner i søkemotoren sin, men med Microsofts nye koderedigering har de muligens blitt slått på hjemmebane.

Kodesøk
Seattle-giganten har inngått et samarbeid med HackerRank. Hvis du søker etter noe programmeringsrelatert i Bing, dukker det nå opp en koderedigerer med eksempler på hvordan du kan løse problemet. (Virker kun på den amerikanske Bing-siden.)

«Her kommer et raskt eksempel. La oss si du ønsker å sette sammen en streng i C#, men du aner ikke hvordan du gjør det. Alt du trenger å gjøre, er å søke og trykket enter. Øyeblikkelig får du den korrekte løsningen, i tillegg kan du redigere koden direkte i søkeresultatet», skriver HackerRank på sine nettsider.

Microsoft og HackerRank samarbeider om denne kodesøkingen.
Microsoft og HackerRank samarbeider om denne kodesøkingen.

I tillegg til å lære hvordan enkelte algoritmer/strenger er skrevet på et gitt språk, kan brukerne også sjekke hvordan den samme løsningen blir konstruert i et utvalg andre programmeringsspråk.

Annonse


«Easter eggs»
Google er kjente for å plassere såkalte easter eggs i søkemotoren. I forbindelse med lanseringen av Star Wars: The Force Awakenes, ble søkestrengen «a long time ago in a galaxy far far away» vist på en litt annerledes måte.

Les også: Nå kan endeling Bing brukes til noe.

 

Kilder:
Gizmodo,
HackerRank

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse