Cellebrite tror de skal klare å låse opp iPhone 6 også.

Annonse


FBI-hjelperne tror de kan låse opp iPhone 6

Det har lenge vært spekulert om metoden som ble brukt til å låse opp iPhone 5c-en i San Bernardino-saken, kun fungerte på eldre enheter.

Optimistiske
CNN melder i dag at den italienske arkitekten Leonardo Fabbretti har oppsøkt selskapet som stod bak hacken, israelske Cellebrite, for å finne ut om de kan få tilgang til hans avdøde sønns iPhone 6.

Før Dama Fabbretti, sønnen, døde av benkreft, lagret han farens fingeravtrykk på mobilen for å gi ham tilgang, men etter en omstart krever iPhone at brukeren taster inn et passord – som faren ikke har.

Les også: Nye iPhone-modeller er sikre mot FBI-hacken.

Annonse


Umulig, ifølge Apple
Fabbretti var i kontakt med Apple som fortalte ham at det var umulig å få tilgang til iPhonen uten passord, men Cellebrite skal allerede ha gjort fremskritt.

– Jeg kom nettopp tilbake fra deres kontorer i nord-Italia. Møtet gikk bra. De var i stand til å laste ned kataloger fra iPhonens innhold, men det er fortsatt litt som skal til for å få tilgang til filene, forteller han til CNN som skriver at disse filene inneholder bilder og samtaler som faren desperat ønsker å se, dette inkluderer videoopptak fra tre dager før sønnen døde.

Fabbretti forteller til CNN at Cellebrite fortalte ham at de var «optimistiske» når det gjelder å få tilgang til enheten.

Både Apple og Cellebrite skal ha nektet å kommentere saken, skriver CNN.

 

Kilder:
CNN,
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse