Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå utvider Microsoft støtten til å inkludere synkronisering av varsler fra Android og Windows 10 Mobile enheter. (Ill.: Microsoft)

Cortana for Android ble plutselig veldig nyttig

En av nyhetene fra Build 2016 som nesten ble oversett.

Å velge plattform er i ferd med å bli det samme som å velge en ektemake. Microsoft ser dette og sørger for å gjøre seg attraktiv for flere.

Cortana
Android versjonen av Cortana har vært tilgjengelig en god stund og det kom frem under Build 2016 at det snart kommer en versjon av Windows 10 som lar deg motta varsler fra din Android telefon på skrivebordet via Cortana appen.

LES OGSÅ: Vi har tidligere skrevet om Cortana på Cyanogen, Cyanogen har valgt å bygge Cortana inn i sin fork av Android

Varsle, handle
I følge informasjon fra selskapet så kommer varslene også til å bli interaktive. Med andre ord vil du kunne svare på sms’er, arkivere dem og mer til. Microsoft sier at funksjonaliteten også vil komme til Windows 10 Mobile enheter, og bekrefter derfor at plattformen ikke er helt glemt av selskapet.

Les hele vår dekning av #Build2016 her.

Vagt om dato
Selskapet sier lite i form av tidsrammer for når dette kommer, rent bortsett fra at det skal komme i «en fremtidig versjon», det er heller ikke klart om Cortana i skrivende stund støtter denne funksjonaliteten.

Kilde:
9to5Google

 

Annonse
Stikkord: android, Build2016, cortana, Microsoft