E-posten kan bli utryddet når meldingsappene tar over.

Annonse


«E-post er døende»

En spørreundersøkelse utført av Gizmodo i slutten av november, viste at mens de eldre foretrekker e-post, er det lynmeldingstjenester som er tingen blant den yngre garden.

Utryddingstruet
En mer omfattende studie utført av App Annie gir noenlunde samme resultater. Ungdom og voksne i alderen 13–24 år bruker 3,5 ganger så mye tid på meldingstjenester sammenlignet med dem over 45 år. De eldre foretrekker applikasjoner som er mest mulig like skrivebordsfunksjoner, som e-post og nettlesere.

I studien kommer det frem at de over 45 år bruker mer av tiden sin i nettlesere og e-postapper og mye mindre tid i ulike meldingsapper.

Les også: Kan dette drepe e-post?

Annonse


Fortsetter med meldingsappene
App Annie skriver at  dagens yngre vil fortsette å bruke meldingsappene når de blir eldre, noe som kan bety slutten for e-posten.

Selskaper som Facebook jobber hardt med å bli lederen innen dette området og gjør tjenestene mer omfattende for å være i stand til å ta over for e-posten.

Nylig ble WhatsApp oppdatert med en funksjon som gjør det mulig for bedrifter og kundene å kommunisere sammen rett i appen.

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse