FBI nekter for at de har tabbet seg ut.

Annonse


– Dere misforstår teknologien!

Les hele vår dekning av FBiOS saken her.

Forstår det ikke
Apple sier at regjeringen ikke forstår hva det det betyr rent teknisk å dekryptere en av deres telefoner, og skifter med det taktikken fra å forsvare eget standpunkt til å avkrefte FBI sine påstander en etter en.

Fem hovedpunkter
I en kort pressekonferanse etter at nye dokumenter ble fremlagt for retten så fremhever Apple igjen fem hovedpunkter.

  1. Myndighetene feiltolker «All Writs act» som en blankofullmakt til å utstede alle mulige ordre i jakten på rettferdighet og videre at landsfedrene ville være forferdet over denne tolkningen.
  2. Ingen tidligere sak støtter myndighetenes tolkning av av All Writs act på den måten de ønsker å tolke den nå.
  3. At å komme med disse kravene «viser at myndighetene misforstår teknologien og trusselbildet.
  4. At, i motsetning til tidligere uttalelser fra myndighetene så har ikke Apple noensinne markedsført sine enheter som kapable til å omgå lovens lange arm.
  5. At, i motsetning til tidligere uttalelser fra myndighetene, så har ikke Apple gitt noen fremmede makter tilgang til brukeres beskyttede data.

FBI sin egen blunder
Apple komme også innpå igjen at passordet til brukeren ble endret av FBI selv, og at dette var det som veltet tuen i forhold til tilgang til de siste dataene som lå på enheten.

Annonse


Hvilken skjerm igjen sa du? 
I ett av punktene som Apple tar for seg er det snakk om hvilken skjerm FBI faktisk har sett på og henviser til. Det igjen er med å på å gi en noe komisk fremstilling.


Nærmer seg en avklaring
Under 7 dager gjenstår til Apple og FBI omsider møtes i en føderal rett før å avgjøre om regjeringen kan tvinge Apple til å åpne den krypterte iPhonen til San Bernardino terroristen Syed Rizwan Farook.

Du kan leses hele listen i artikkelen her.

Kilde:
Tech Crunch

 

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse