Rocket League er et spill som allerede er kryssplattform mellom PC og PlayStation 4,

Annonse


– Sony vil snakke med Microsoft

Tidligere denne uken kom Microsoft med en mildt sagt overraskende nyhet: De åpner for full kryssplattformstøtte i Windows 10 og Xbox One.

Microsoft-invitasjon
For sistnevnte plattform er det meget spesielt, ettersom Microsoft tidligere ikke har virket særlig interessert i dette, men det er mye som har endret seg med Phil Spencer bak Xbox-roret.

Sony avholdt et større PlayStation-arrangement i går der de blant annet avslørte VR-dato og pris. GameSpot benyttet også anledningen til å spørre selskapet hva de tenker om Microsofts flerspillerinvitasjon.

Les også: Stor spillnyhet: Endelig kan Windows 10 og Xbox spille mot hverandre – PS4-støtte kan også komme.

Annonse


Vagt svar
«PlayStation har støttet kryssplattform mellom PC ved flere titler siden Final Fantasy 11 på PlayStation 2 og PC i 2002.

Vi vil gladelig ta denne diskusjonen med hvilken som helst utgiver og utvikler som er interessert i kryssplattformspill», var svaret fra Sony til GameSpot.

Uttalelsen var på direkte spørsmål om de kunne tenke seg å være interessert i å jobbe med Microsoft, og må sies å være en smule vag.

«Vi er ikke helt sikre på hvordan vi skal tolke Sonys valg å unngå å omtale andre konsollplattformer i uttalelsen, om det betyr at de fortsatt evaluerer det hele eller om de er fullstendig imot planene», skriver GameSpot.

Les også: Dette må du vite om PlayStation VR.

 

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse