Ønsker slutt på konsollkrigen

Xbox-sjefen Phil Spencer tar til orde for å få slutt på fanboy kulturen.
Xbox-sjefen Phil Spencer tar til orde for å få slutt på fanboy kulturen.

Phil Spencer, sjefen over alle sjefer hos Xbox uttalte nylig på Twitter at et av spillene han gledet seg mest til å se var «Uncharted 4: A Thiefs End».

Vift med det hvite flagget
Det er ikke uvanlig at Phil Spencer kommer med slike uttalelser, men denne gangen hadde en annen bruker på twitter sin egen mening om dette.

– Kom igjen, vift det hvite flagget, var svaret fra en annen bruker på Twitter.

Annonse

Spencer på sin side hadde et meget godt svar tilbake.

The Division, Gears, Quantum Break og UC4
På spørsmål fra en annen bruker om hvilke spill han ser frem til  så hadde han følgende svar.

Kampsak
Og dette er ikke første gangen han har utalt seg om emnet. I fjor kom han med en uttalelse om sitt standpunkt når det gjelder «konsollkrigen».

– Det som jeg finner litt smakløst i diskusjonen rundt spill er kløften som folk prøver å bygge mellom plattformer. Det handler mer om hvilken bit plast jeg eier, enn hva slags spill jeg spiller. Det handler mer om at noen feiler enn at de tingene jeg elsker lykkes. Jeg synes ikke det er et godt utgangspunkt for vår industri, sa han til Gamespot i fjor.

Brobygger
Spencer har lenge vært kjent som en lederskikkelse som går utenom den vanlige rollen og bygger broer mellom selskaper. Dette har gjort han til en ledende stjerne innen industrien.

– Min jobb er egentlig ikke å stoppe deg fra å kjøpe noe annet. Min jobb er å gjøre deg stolt av det vi tilbyr og å gi deg en fornøyelig opplevelse med våre produkter. Det er det jeg er 100 prosent fokusert på, sier Spencer til Gamespot.

Les mer av vår dekning av spillindustrien her.

Kilde:
Gamespot

 

Annonse
Annonse