Project Butter er oppe og går igjen.

Annonse


Dette er filmpiratenes nye boltreplass

På høsten i fjor ble en av de mest populære piratstedene, PopcornTime.io, stengt av den amerikanske rettighetsorganisasjonen MPAA.

Popcorn Time oppdatert
Nå melder brukere som fortsatt har installert Popcorn Time-programvaren at de har fått en ny oppdatering til programmet, og plutselig fungerer den igjen.

TorrentFreak har søkt litt rundt for å finne ut hvem som står bak dette, men selvfølgelig er det ingen som vil vedkjenne seg det.

Les også: Slik ser superversjonen av Popcorn Time ut.

Annonse


Butter-basert Popcorn Time
Mens personene bak den opprinnelige Popcorn Time var åpne om arbeidet sitt, velger gjengen bak «Butter Project» en annen tilnærming. Nye Butter fokuserer på nøytral teknologi og på lovlig innhold.

Dog vil arbeidet og utviklingen som legges ned av den lovlige delen, også bli brukt av en separat gjeng for å drive Popcorn Time.

– De fleste av våre gamle lagkamerater har forlatt oss og fokuserer nå på å utvikle ny teknologi som de kaller Butter. Vi kommer til å bruke deres plattform for å lage Popcorn Time, uttaler gjengen til TorrentFreak.

To sider
Dermed ser det ut til at det er to sider av Butter-prosjektet. På den ene siden er Butter der utviklere kan jobbe uten bekymringer for å bli beskyldt for å være fildelere.

På den andre siden er det utviklere som jobber med en Butter-basert versjon av Popcorn Time, som håper at denne tjenesten ikke lider samme skjebne som forgjengeren gjorde.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse