Det er lett å se hvor Vivo har hentet inspirasjon fra.

Annonse


Nå kopierer de Samsung

Som vi rapporterte i går, er det flere mobilprodusenter som planlegger å lansere telefoner med Samsungs unike «edge»-skjerm.

Samsung pluss Apple
Nå er Vivo Xplay 5 lansert og det er ingen tvil om at de har latt seg inspirere av Samsung Galaxy S-serien, for ikke å snakke om Apples iPhone.

Den buede formen på fremsiden minner sterkt om Galaxy S6 og S7, og iPhone 6s på baksiden med kameraplasseringen og den hvite streken rett under kameraet.

Kraftpakke
På innsiden derimot, skiller Xplay 5 seg godt ut med noen meget imponerende spesifikasjoner. Både Xplay 5 og Xplay Elite vil ha følgende spesifikasjoner:

Annonse


  • 5,43-tommers Super AMOLED-skjerm med 2560 x 1440 piksler.
  • 16 megapiksler hovedkamera, 8 megapiksler frontkamera.
  • Et batteri på 3600 mAh.
  • Android 5.1.

I tillegg kan Xplay 5 Elite skilte med 6 GB minne, Snapdragon 820, 128 GB lagringsplass og digital til analog-omformer (DAC). Standardmodellen har 4 GB minne, Snapdragon 652 og 128 GB lagringsplass.

Merkelig nok velger nok en Android-produsent å lansere en smarttelefon med en eldre versjon av operativsystemet, noe som neppe vil hjelpe den allerede beskjedne markedsandelen til Android 6.0.

En hybrid mellom Galaxy S og iPhone, kanskje.
En hybrid mellom Galaxy S og iPhone, kanskje.

Vi tviler på at Xplay 5-mobilene offisielt blir lansert utenfor Asia, men den kan definitivt bestilles til Norge via ulike nettbutikker.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse