Apple har sluppet OS X beta 5 og iOS beta 5.
Apple har sluppet OS X beta 5 og iOS beta 5.

Annonse


Oppdater Apple-dingsene dine igjen

Det er tirsdag og igjen tid for å oppdatere om du kjører beta-programvare fra Apple.

Oppdatert,

Varsler mot Apple Watch (med Watch OS 2.1) fungerer igjen i beta 5.

Beta 5-versjonen er her
Først slapp selskapet OS X 10.11.4 beta beta 5 til Mac (beta 5 kan lastes ned av alle, også de som ikke er registrerte Apple-utviklere), noen minutter senere ble iOS 9.3 beta 5 tilgjengelig for nedlasting. Den nye beta-versjonen skal visstnok bringe tilbake Pencil-støtte i 9.3.

Annonse


Vi har ingen endringslogg i skrivende stund (vi oppdaterer når vi har noe håndfast), men vi tipper det er snakk om mindre feilrettinger, polering og ytelsesforbedringer som alltid når man er inne i siste del av et programvare-prosjekt.

Watch OS 2.2 beta 5 og tvOS 9.2 beta 5 er også lansert utviklere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse