Dragon Front kommer til Oculus Rift i år.
Dragon Front kommer til Oculus Rift i år.

Annonse


– Dette er det mest spennende VR-spillet

Utvikleren High Voltage som står bak titler som Mortal Kombat X og Saints Row jobber nå med spillet Dragon Front.

Magic møter RISK
Dragon Front er et tur-basert kortspill, og ligner en del på Magic: the gathering på den måten at du velger kort fra en tilpasset bunke på 30 kort. Du kan arrangere kortene dine på et 4 x 4 rutenett og forsøker å kutte ned på HP (Healthpoints) til motstanderen for å vinne. Spillere kan velge mellom en-spiller modus (mot AI) og en fler-spiller-modus.

Fraksjoner
Spillere kan velge mellom fire forskjellige fraksjoner, som hver har sine svake og sterke sider. Spillet byr på et veldig komplekst system av kombinasjoner med 250 kort du kan velge mellom for å tilpasse din egen kampstil. I tillegg kan du også velge mellom mange forskjellige helter, forhekselser og annet snacks for å bekjempe dine motstandere.

– Tilpass din bunke og utfordre dine motstandere online. Hele rutefeltet er en krigssone levende med flyttbare lag, voldelige kjemper, fryktinngytende krigsmaskiner, svevende prosjektiler og ildsprutende bombetokt, skriver High Voltage på sin hjemmeside.

Annonse


Kun tilgjenglig på Oculus Rift
Spillet er ekslusivt til Oculus Rift, og kjører i 90 FPS i følge utvikleren. Med full 360 graders stereoskopisk synsvinkel vil nok dette bli et av de mest engasjerende tur-baserte spillene vi har sett på aldri så lenge.

Dragon Front er satt til å slippes i løpet av andre kvartal i år, det er også tre tilleggspakker under utvikling allerede.

Se video av spillet her:

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse