Sony har lansert intet mindre enn tre nye modeller.
Sony har lansert intet mindre enn tre nye modeller.

Annonse


Her er Sonys nye X-mobiler

Sony har annonsert to toppmodeller og en mellomklassemobil på årets Mobile World Congress.

Xperia X, Xperia X Performance og Xperia XA
Det er altså snakk om tre ganske så forskjellige produkter med et stort prisspenn:

  • Xperia XA er den billigste av dem med en 5 tommer stor 720p-skjerm og en MediaTek Hello 64-bit CPU. Den lanseres i juni med en anbefalt cirkapris på 3 000 NOK.
  • Xperia X er en 5 tommer stor 1080p mobil med Snapdragon 650 som lanseres rundt månedsskiftet mai/juni med en anbefalt cirkapris på 5 800 NOK.
  • Xperia X Performance er den dyreste (5″, 1080p, 3GB RAM, kjappeste Snapdragon: 820) av de tre med med en anbefalt cirkapris på 7 000 NOK når den lanseres rundt månedsskiftet juni/juli.

Kamera
Dette sier Sony om kameraene:

«Xperia-modellenes kameraer har lenge vært i toppklasse, og blant annet topper kameraet til Xperia Z5-serien rankingen hos det velrenommerte testlaboratoriet DxOMark. Med flaggskipet i Xperia X-serien tas kamerateknologien til neste nivå med «Predictive Hybrid Autofocus», en teknologi utviklet i samarbeid med Sonys ingeniører for α-systemkameraer.

Annonse


«Predictive Hybrid Autofocus» følger motivet i bildet, forutser motivets bevegelser og holder alltid motivet i fokus. Dette tar actionfoto til nye høyder, og du kan fange perfekt skarpe øyeblikk uten at du trenger å bekymre deg for uklare bilder.»

Design
«Designet for samtlige medlemmer i Xperia X-serien er oppdatert gjennom samarbeid mellom Sony i Lund og Tokyo. Alle modellene har en skjerm på fem tommer, og størrelsen, formen og materialet er nøye utvalgt for at telefonene skal ligge behagelig i hånden og være enkle å anvende.

Andre designnyheter er de rundede kantene og det runde glasset. Med sin IP65/68-klassifisering er Xperia X Performance vann- og støvtett.»

Trykk for full oppløsning.

Spesifikasjoner.
Kilde:
Sony pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse