Immersit ønsker å gjøre din opplevelse mer virkelig.
Immersit ønsker å gjøre din opplevelse mer virkelig.

Annonse


Immersit, VR for kroppen din

Vi har alle sittet i sofaen og lent oss til venstre og høyre eller hoppet høyt i stolen når monsteret uventet dukket opp. Hva om du kunne ta den opplevelsen et hakk lenger?

Dette er Immersit
Vi kjenner følelsen fra 4D kinoer, og andre steder med enorme lydanlegg som på en måte oversetter hendelser på skjermen til bevegelser for seeren eller spilleren. Så hva er egentlig Immersit?

Den beste måten å forklare Immersit på er den enkle. Den lar deg enkelt og greit gjøre om din sofa eller stol til en del av spill- eller filmopplevelsen. Ved å plassere ut «muskler» under føttene til møblementet gir det muligheten til å kopiere bevegelser og inntrykk fra spillet eller filmen du nyter.

Oversikt over komponenter i Immersit løsningen.
Oversikt over komponenter i Immersit løsningen.

Immersit selv hevder å ha testet løsningen med møbler i mange forskjellige størrelser og utforminger opp til ca 500 kilo. Og at de har hatt fokus på at løsningen ikke skal gjøre bevegelser som skader møblene på noen måte. I tillegg er alle vibrasjoner automatisk de-synkronisert over de fire  «musklene».

Annonse


Allerede bred støtte
I skrivende stund støtter Immersit allerede Xbox (One og 360), Playstation (3 og 4) samt PC, og totalt støttes over 120 titler. Softwaren oversetter ved bruk av flere forskjellige metoder innholdet du ser på og tilbyr synkroniserte bevegelser til dette når du ser på film.

Se flere videoer og les mer om produktet på deres Kickstarter.

Foreløpig kun en kickstarter
Produktet er enda ikke kommersielt tilgjengelig, så enn så lenge er produktet kun tilgjengelig på Kickstarter, Med 25 dager igjen, så har de allerede nådd målet sitt på ca 850 000 kroner. Ifølge veikartet deres så ser de for seg å sende de første enhetene til sine støttespillere allerede til julen i år.

Se en video av løsningen og kommentar fra oppfinneren her:

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse