Frikjøreren Bobby Brown tester ut dronen GoPro Karma.

Annonse


Slik er 4K-GoPro

Før var GoPro synonymt med action-kameraer, men større konkurranse har gjort selskapet sårbare.

Karma
I midten av januar måtte syv prosent av arbeidsstyrken forlate GoPro og selskapet advarte investorene at denne kommende kvartalsrapporten ikke akkurat vil være hyggelig lesning – omsetningen skal ha falt hele 30 prosent.

GoPro håper at den kommende 4K-dronen, kalt Karma, vil snu trenden i markedet. I videoen ser man frikjøreren Bobby Brown fyke nedover en bakke mens han holder fast i dronen. Når han kommer til kanten på hoppet, slipper han dronen og man får se 4K-videoen i all sin prakt.

Annonse


GoPro slapp også en kort snutt med dronevideo på høsten i fjor:

 

Kilder:
The Verge 1, 2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse