Bruker du soundcloud? Da er dette din nye bestevenn!
Bruker du soundcloud? Da er dette din nye bestevenn!

Annonse


Soundnode, din nye bestevenn!

Det er ikke alltid optimalt å lytte til musikk fra nettleseren. Som vi vet fra Spotify, hvor man startet på skrivebordet og senere kom med en web-klient, så er det ja takk begge deler i den saken der.

Møt Soundnode
Soundnode er en skrivebordsklient for SoundCloud. Dette har vært forsøkt tidligere, men ingen har så langt blitt tatt i bruk i noen særlig stor grad. Programmet er utviklet av Michael Lancaster, som til daglig jobber med å utvikle brukergrensesnitt. «Soundnode App» er et Open Source prosjekt og er tilgjengelig på OS X, Windows og Linux.

Og det er bygget på NW.js, Node.js, Angular.js, og det bruker selvsagt Soundcloud sin API.

Tidlig versjon
Det er forsatt en tidlig versjon men den ser meget fin ut. Jeg har testet den litt selv, og du kan se noen skjermbilder nedenfor.

Annonse


All grunnleggende funksjoner er med, tenk tidlige versjoner av Spotify. Det er lagt til skrivebordsnarveier, søk etter nye sanger / artister, enkel navigasjon blant de favoritter og i søk.

Når du logger inn første gangen lager den en feed av dine favoritter, og du kan gjøre det samme med dine Likes, de man følger eller spillelister.

Enn så lenge, så er det ingen installasjon. Kun en enkel binær fil.

Se bilder fra appen her:

Kilde:
Soundnode

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse