Plaget av droner?
Plaget av droner?

Annonse


Skyt ned en drone, uten kuler

Det ser riktig ut som et våpen fra fremtiden, men det er det ikke. Dette er Drone Defender fra det amerikanske selskapet Battelle.

Uskadeliggjøre
«Drone Defender» er utviklet for å kutte kommunikasjon mellom dronen og piloten. Den gjør dette ved å “skyte” en radiopuls mot målet. Så lenge dronen befinner seg i siktet så vil den være uten kommunikasjon med sin pilot.

Sikkerhetsprotokoller
Noen droner har en sikkerhetsprotokoll som gjør at når den mister kommunikasjon så vil den lande kontrollert. På den måten hevder Battelle at man har uskadeliggjort dronen, uten å faktisk skade den.

Lett nok å komme rundt
På lik linje med dronene så har geværet en rekkevidde, og våpenets rekkevidde er på ca 400 meter, det betyr at om man er kjent med dette våpenet enkelt nok kan legge inn manøver for å si, fly 400 opp, og så gjenoppta kontakt.

Annonse


Borte fra markedet
Om du hadde lyst på en allerede nå så blir du nok skuffet. Produktinformasjonen er nemlig borte fra Battelle sine hjemmesider og de skriver at produktet er trukket inntil de finner ut av de reguleringer og vedtekter som angår de.


Kilde:
Battelle
Minds

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse